Polityka Prywatności

Polityka Prywatności/ Ochrony danych osbowych (RODO).:

1.1 Administratorem danych osobowych jest firma Dębowe Wzgórze s.c. Jadwiga Wolska, Grzegorz Wolski ul. Modlińska 161, 05-135 Wieliszew. NIP: 536-173-63-92 . Firma wpisana do ewidencji o działalności gospodarczej pod numerami współwłaścicieli Wolska Jadwiga nr 4596 oraz Grzegorz Wolski nr 5103 wydanych przez Wójta Gminy Wieliszew. Regon 01550970.
 

1.2 Dane osobowe użytkownika będą przetwarzane na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a, b i c tzw. RODO, czyli Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/678 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz.Urz.UE.L 2016 Nr 119), w celu założenia i prowadzenia konta klienta sklepu kuzdrowiu.com.pl oraz realizacji zamówień złożonych w sklepie kuzdrowiu.com.pl, jak również w celu komunikacji związanej z funkcjonowaniem sklepu kuzdrowiu.com.pl. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do założenia konta i w zakresie niezbędnym do realizacji umowy. Użytkownik ponosi odpowiedzialność za podanie nieprawdziwych danych osobowych.
 

1.3 Użytkownik posiada prawo dostępu do swoich danych osobowych oraz do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także prawie do przenoszenia danych – na zasadach określonych w art. 16-21 RODO (w tym celu może skorzystać z ustawień swojego konta lub powinien skontaktować się z nami poprzez email sklepu lub pisemnie na adres siedziby). Użytkownik posiada ponadto prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego, w przypadku uznania, że dane są przetwarzane niezgodnie z przepisami prawa.
 

1.4  Jakie są cele przetwarzania danych osobowych:
Przetwarzamy Twoje dane osobowe, ponieważ jest to niezbędne do wykonania umowy zawartej z Tobą:
- Tworzenie i zarządzanie kontem w ramach sklepu kuzdrowiu.com.pl;
- Przetwarzanie zamówień, w tym obsługa, weryfikacja, wysyłka towarów i wystawianie faktur;
- Obsługa anulowania zamówień i rozwiązywanie wszelkich problemów związanych z zamówieniem, z zakupionymi towarami lub usługami;
- Zwrot towarów zgodnie z przepisami prawa ew. reklamacji usługi /towarów;
- Zwrot wartości towarów zgodnie z przepisami prawa;
- Wysyłka drogą elektroniczną informacji handlowych- wyłącznie jeżeli wyrazisz zgodę na otrzymywanie od nas takich informacji.  Twoje dane osobowe będą przetwarzane przez nas również w celu przekazywania Ci informacji o naszym sklepie, ofercie i promocjach.
- Do ochrony naszych interesów oraz innych użytkowników sklepu: (np.: Środki mające na celu ochronę strony internetowej i użytkowników sklepu kuzdrowiu.com.pl przed cyberatakami,śodki mające na celu zapobieganie próbom oszustw i ich wykrywanie, w tym przekazywanie informacji właściwym organom publicznym;
 

1.5 Jak długo przechowujemy Twoje dane osobowe:
Dopóki masz konto w naszym sklepie kuzdrowiu.com.pl. W każdej chwili  możesz zażądać od nas usunięcia informacji lub zamknięcia konta, a my odpowiemy na takie żądanie, z zastrzeżeniem zachowania pewnych informacji, również po zamknięciu konta,w przypadkach, w których będzie to konieczne w świetle obowiązujących przepisów prawa lub uzasadnionych interesów np.: w związku z dochodzeniem roszczeń, w związku z wykonywaniem umowy lub wykonania obowiązków wynikających z przepisów prawa, w tym w szczególności obowiązków podatkowych i rachunkowych.
 

1.6 Jakie masz prawa w związku z ochroną danych osobowych:
Możesz żądać dostępu do swoich danych, poprawić wszelkie błędy w Twoich danych, i/lub wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych. Możesz skorzystać z prawa do złożenia skargi do właściwego organu nadzoru lub do sądu. Możesz  skorzystać  z prawa do żądania usunięcia Twoich danych osobowych, prawa do ograniczenia przetwarzania Twoich danych oraz do ich przenoszenia.


- Dostęp do twoich danych: Możesz m.in. żadać od nas potwierdzenia, że przetwarzamy Twoje dane osobowe, o dostarczenie kopii tych danych,  informacji jak je wykorzystujemy
- Sprostowanie: Masz prawo do skorygowania, uzupełnienia swoich danych jeżeli są niekompletne lub błędne.
- Usunięcie danych. Prawo do usunięcia swoich danych "bycia zapomnianym" zgodnie z rozporządzeniem RODO wysyłając odpowiednią prośbę emailem lub tradycyjną pocztą  na adres naszego sklepu.
- Prawo do przenoszenia danych:  Masz prawo do żądania przeniesienia swoich danych innemu podmiotowi. Takie żadanie także nalezy kierować na adres mailowy sklepu.
Sprzeciw: Możesz wystąpić do nas z ze sprzeciwem wobec dalszego przetwarzania Twoich danych osobowych.
Skargi: Masz prawo do składania skarg do organu nadzorczego w sprawie sposobu przetwarzania Twoich danych osobowych.
Od dnia 25 Maja 2018, funkcję tę w Polsce przejmie Prezes Urzędu Ochrony Danych osobowych, ul.   Stawki 2 , 00-193 Warszawa, tel. 22 531 03 00, fax. 22 531 03 01

2. Pliki COOKIE


2.1 Plik cookie to plik tekstowy zawierający dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, przechowywane w urządzeniach końcowych użytkowników przeznaczone do korzystania ze stron internetowych. Pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie użytkownika i odpowiednio wyświetlić stronę internetową dostosowaną do jego indywidualnych preferencji. „Cookies” zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.
 

2.2 W celu poprawy jakości, bezpieczeństwa i szybkości wyszukiwania informacji, korzystamy z plików cookie.
 

2.3 Nie zbieramy i nie przechowujemy Państwa danych osobowych za pośrednictwem plików cookie i podobnych technologii.
 

2.4 Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików „cookies” dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej) na twoim komputerze/telefonie/tablecie.
Ograniczenie stosowania plików „cookies”, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej lub wręcz uniemożliwić prawidłowe korzystanie z naszego sklepu.

 

Kontynuuj
Kategorie
Owoc Głogu 250 ml
Owoc Głogu 250 ml
35,00zł
33,00zł
Twój koszyk jest pusty

Dębowe Wzgórze s.c.
ul. Modlińska 161
05-135 Wieliszew
tel.: 22 782-23-20
tel.: 517 617 582


Wysyłamy kurierem:
DPD

Koszt wysyłki:
- wpłata na konto:
     14 zł
- płatność przy odbiorze:
     18 zł
- powyżej 400 zł:
     wysyłka GRATIS!