32,00zł

Sok z pokrzywy 250ml - niepasteryzowany, na anemię, żelazo

Sok z pokrzywy 250ml - niepasteryzowany, na anemię, żelazo

Dodaj do koszyka

Stron:  1 

Wyświetlono rekordy od 1 do 13 (z 13 Recenzje)



od Aleksandra, wtorek, 12 czerwiec 2018
Świetny dla cukrzyków, którzy nie mogą wybrać opcji z miodem i żurawiną, zdecydowanie polecam!

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Magdalena Krosno, środa, 23 listopad 2016
Od lat cierpię na niedobór żelaza. Leków nie jestem w stanie przyjmować bo organizm je odrzuca. Tylko dzięki sokowi z pokrzywy udaje mi się utrzymać żelazo na przyzwoitym poziomie. TEN SOK STAWIA MNIE NOGI - i nie ma po nim żadnych skutków ubocznych.Poleciłam sok znajomej i od tego czasu kupuję go juź dla nas dwóch.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Maria, Janów Lubelskiwtorek, 28 kwiecień 2015
Super szybka przesyłka. Sok rewelacyjny. Zdecydowanie polecam.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Aneta, Łódźwtorek, 02 wrzesień 2014
Były to moje pierwsze zakupy w sklepie ''Dermesa'', kupiłam 4 butelki soku z pokrzywy, mam bardzo niski poziom ferrytyny i żelaza (duzo poniżej normy), czy sok mi pomógł ? tego jeszcze nie wiem, wypiłam dopiero jedną butelkę soku, wydaje mi się, iż czuje się troche lepiej, nie mam juz tak często zawrotów głowy, mam więcej energii i siły ( być może to moja sugestia, poniewaz bardzo chcę wyzdrowieć ..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Edyta, czwartek, 07 sierpień 2014
Rewelacyjnie obniżą ciśnienie. Mama jest wysokocisnieniowcem, w ciągu dwóch tygodni używania cisnienie znacznie sie obniżyło.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Beata, Ostrów Lub.niedziela, 04 sierpień 2013
Pokrzywa jest rewelacyjna ,polecam wszystkim na poprawę krwi.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Iwona, Słubicepiątek, 03 maj 2013
sok zamówiłam przy stanie hemoglobiny 7,0 - po burzliwym porodzie... podczas picia soku z pokrzywy w ciągu 2 tygodni poziom podniósł się do 12! polecam!

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Krystyna, sobota, 17 marzec 2012
Pierwszy raz kupiłam sok z pokrzywy. Sok jest wyśmienity i pomocny. Mi pomógł na dolegliwości żołądkowe. Piję 2-tyg. i czuję się o wiele lepiej. Dostawa błyskawiczna.Polecam;

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Elżbieta, Skarżysko Kamiennaponiedziałek, 11 lipiec 2011
Pokrzywa znacznie poprawiła moje samopoczucie. Towar świetnie zapakowany. Polecam

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Teresa, czwartek, 21 kwiecień 2011
Dostawa produktu błyskawiczna, wszystko dotarło starannie zapakowane. Sok jest naprawdę smaczny.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Joanna, Skwierzynawtorek, 06 kwiecień 2010
Od lat wzmagam sie z niskim poziomem zelaza. Lekarze przepisuja mi coraz rozniejsze leki, ktore maja mi pomoc. Niestety moj organizm nie reaguje na nie. Zaczynajac kuracje z pokrzywa, moj poziom zelaza we krwi wynosil 20. Dzis odebralam wyniki i po 2 butelkach doszlam do poziomu 78!!!!!!!! Zdecydowanie polecam!!

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Dorota, Kościanponiedziałek, 23 listopad 2009
sok z pokrzywy z żurawiną i miodem super pierwsza klasa nie ma nic lepszego serdecznie polecam Dorcia

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Katarzyna, wtorek, 23 wrzesień 2008
Pokrzywa znacznie poprawiła moje samopoczucie. Towar świetnie zapakowany. Polecam

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

Stron:  1 

Wyświetlono rekordy od 1 do 13 (z 13 Recenzje)


Napisz recenzję Powrót
Kategorie
Twój koszyk jest pusty

Dębowe Wzgórze s.c.
ul. Modlińska 161
05-135 Wieliszew
tel.: 22 782-23-20
tel.: 517 617 582


Wysyłamy kurierem:
DPD

Koszt wysyłki:
- wpłata na konto:
     14 zł
- płatność przy odbiorze:
     18 zł
- powyżej 400 zł:
     wysyłka GRATIS!