17,00zł

Żyworódka Pierzasta z gliceryną 100ml

Żyworódka Pierzasta z gliceryną 100ml

Dodaj do koszyka

Stron:  1 

Wyświetlono rekordy od 1 do 24 (z 24 Recenzje)



od Alina Ostroróg, niedziela, 10 grudzień 2017
Witam i bardzo polecam! Kilka dni wstecz zamówiłam w tym sklepie żyworódkę pierzastą z gliceryną. Poprosiłam o błyskawiczną wysyłkę, uzasadniając, że jestem chora. Zamówienia dokonałam w czwartek rano, a w piątek towar był już u mnie. To się nazywa błyskawica i empatia ludzi pracujących w tym sklepie. Choroba-trzeba szybko pomóc. Dzięki temu znacznie skróciłam okres leczenia.Bardzo dziękuję obsłu..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Kasia Dębica, piątek, 13 październik 2017
Rewelacyjny! Stosuję głównie przy przeziębieniu, katarze, uchronił mojego dwuletniego maluszka już kilka razy przed zapaleniem ucha!A teraz zaczynam walkę ze zmianami skórnymi. Serdecznie polecam

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Maryla Grodzisk Mazowiecki, piątek, 13 październik 2017
Super szybko przebiegła transakcja od momentu zakupu do dostarczenia do domu.Jeżeli chodzi o preparat zastosowałam go dopiero dwa razy. muszę powiedzieć ,że nos mi się oczyszcza.Jaki będzie efekt napiszę później.POLECAM!!!

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od anna kielce, czwartek, 23 marzec 2017
Rewelacja! działa na wszystko :)

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Irena Brody, piątek, 28 październik 2016
Rewelacyjny sklep bardzo profesjonalna obsługa super produkty szybka dostawa czuję że będę korzystać z tego sklepu wiele razy pozdrawiam Irena Swiętokrzyskie

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Artur, Piasecznoniedziela, 11 październik 2015
Możecie wierzyć lub nie, ale dzięki temu specyfikowi, wyleczyłem 5-letniego synka z zapalenia ucha środkowego (lewego i prawego) w dosłownie 2 dni.... Pani pediatra nie mogła wyjść z podziwu, że obeszło się bez antybiotyku, po czym zapisała nazwę leku ;)

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Bernadeta, Nowa Rudapiątek, 03 październik 2014
Preparaty z żyworódki to rewelacja.To po prostu działa,z czystym sumieniem polecam.Szybka dostawa.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Czesław, Łódźniedziela, 31 sierpień 2014
Podziękowania dla pani Jadwigi Wolskiej za udostępnienie żyworódki w postaci olejowej, która wyleczyła moje niegojące się zmiany skórne na ręku o znamionach nowotworowych po 5 krotnym zastosowaniu. Wdzięczny jestem także za udostępnienie innych leków oraz pomoc bioenergoterapeutyczną, które spowolniły rozwój komórek rakowych. Wdzięczny pacjent Czesław.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Joanna, poniedziałek, 26 maj 2014
Żyworódkę stosuję na trudno gojące się rany i blizny, dlatego jej działanie będę mogła ocenić po dłuższym czasie. Póki co widać delikatne postępy :) wierzę że żyworódka mi pomoże to tylko kwestia czasu. Drobne ale widoczne postępy napawają optymizmem :) Jedyne małe zastrzeżenie mam do plastikowej buteleczki. Każdy zakup był udany, niestety tym razem dwie buteleczki było za słabo dokręcone i może..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Andrzej, Warszawawtorek, 19 luty 2013
Preparat rewelacja, szybka dostawa,polecam

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Sławomir, Częstochowaponiedziałek, 18 luty 2013
Rewelacja,szybka dostawa a co najważniejsze nie ma skutków ubocznych jak farmaceutyki!

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Anna, Lublinczwartek, 13 grudzień 2012
Tak produkt jest wspaniały :-) dar od Stwórcy fajnie że jest ktoś kto to ceni i pomaga innym z niego korzystać bez chemii i innych dodatków. Rewelacyjnie pomaga przy zgadze, przykrym zapachu z ust i przeziębieniu z kaszlem dlatego zamawiam i namawiam innych. Obsługa bez zarzutu, więcej widać prawdziwa troske o klienta :-)

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Iwona, Słubiceponiedziałek, 29 październik 2012
Rewelacyjny czas dostawy! rewelacyjne działanie kosmetyczne! polecam do pielęgnacji twarzy i kłopotliwych "brzuszków ciążowych" / ja spróbowałam i jestem zaskoczona efektami.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Małgorzata, Bydgoszczczwartek, 04 październik 2012
Stosuję na chore zatoki, jest róźnica, czuję ulgę. Dostawa expresowa!

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Małgorzata, Warszawaczwartek, 13 wrzesień 2012
Idealne na katar, następuje widoczna poprawa (nos i zatoki). Przy okazji zakraplania do nosa, preparat ściekał do gardła i przy okazji ustąpił również ból gardła.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Mariusz, Krosnowtorek, 26 czerwiec 2012
To naprawdę świetny preparat ! Jeśli ktoś ma problemy dermatologiczne a bazuje na produktach z naszych aptek (ma na myśli wszelkiego rodzaju maści które tak naprawdę niczego nie leczą) proponuje wypróbować ten preparat jest REWELACYJNY!!!

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Renata, Stalowa Wolaśroda, 14 marzec 2012
Zawsze kupowałam żyworódkę z alkoholem . Tym razem skusiłam się dodatkowo na tą z gliceryną. Moim zdaniem do smarowania skóry (szczególnie tych bardziej delikatnych miejsc typu dekolt) jest fajniejsza. Sok z alkoholem polecam do spożycia i smarowania mniej wrażliwych części ciała :)W każdym przypadku jest to preparat niezbędny w domowej apteczce! Sam sklep polecam jak najbardziej ! Wysyłka jest ..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Dorota, Prabutyczwartek, 02 luty 2012
Żyworódka bardzo skuteczna ,polecam.Błyskawiczna wysyłka ,ocena bardzo dobra.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Katarzyna, Chełmpiątek, 30 grudzień 2011
Kupiłam żyworódkę i po prostu nie mogę uwierzyć, ale leczy naprawdę ciężko gojące się rany. Jest super! Zamówię znowu.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Barbara, Tarnówsobota, 27 sierpień 2011
Czy żyworódkę można trzymać w lodówce ? Gdzieś wyczytałam że w temperaturze pokojowej

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Elżbieta, Szwecjasobota, 18 czerwiec 2011
Super produkt!!! Goraco polecam!

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Ewa, Elblągniedziela, 08 maj 2011
Witam! Dostawa ekspresowa! Bardzo solidna firma! Sam produkt rewelacyjny! Zmiany skórne leczone przez 3-ch dermatologów, którzy nie potrafili postawić diagnozy, ustąpiły już po użyciu pierwszego opakowaniu! Jestem zachwycona! Polecam!!!

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Lidia, Świnoujściewtorek, 18 styczeń 2011
bardzo szybka realizacja zamówienia.Żyworodka jest super.otarcia i skaleczenia goją sie bardzo szybko i bez blizn nawet po zadrapaniu królika i kota a po pazurkach tych zwierząt nawet lekkie zadrapanie długo się goi. Swój katar i mamy leczyłam 2 dni. Reszty jeszcze nie sprawdziłam,warto mieć ją w domu .

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Mariola, Łomiankiniedziela, 07 listopad 2010
Witam, rewelacja ! Dostawa bardzo sprawna i szybka. Jeśli chodzi o działanie, to mam od lat problem z przykrym zapachem z ust. Mój starzy syn również. Zwykłe środki z apteki, super płyny do płukania ust i pasty - pomagały tylko na chwilę. Stosuję Żyworódkę od kilku dni i ... REWELACJA !!! Wreszcze nie jestem skrępowana, a mój syn poza zapachem pozbywa się po mału kompleków :) Polecam i z pewnością..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

Stron:  1 

Wyświetlono rekordy od 1 do 24 (z 24 Recenzje)


Napisz recenzję Powrót
Kategorie
Twój koszyk jest pusty

Dębowe Wzgórze s.c.
ul. Modlińska 161
05-135 Wieliszew
tel.: 22 782-23-20
tel.: 517 617 582


Wysyłamy kurierem:
DPD

Koszt wysyłki:
- wpłata na konto:
     14 zł
- płatność przy odbiorze:
     18 zł
- powyżej 400 zł:
     wysyłka GRATIS!