52,00zł

Sok z Żyworódki Pierzastej 250 ml

Sok z Żyworódki Pierzastej 250 ml

Dodaj do koszyka

Stron:  1 

Wyświetlono rekordy od 1 do 12 (z 12 Recenzje)



od Justyna Komorniki pod Poznaniem, poniedziałek, 12 czerwiec 2017
Preparat stosowałam już wiele razy, także cała moja rodzina. Za największy sukces uważam zlikwidowanie mięczaka zakaźnego u mojej córki. Wcześniejsze próby- usuwanie chirurgiczne, wymrażanie nie przynosiło pożądanych rezultatów. Sokiem z żyworódki pierzastej smarowałam zmiany 3 razy dziennie i po 3 dniach po mięczaku nie było śladu. Gorąco polecam!

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Krystyna, Szczecinekśroda, 08 marzec 2017
Kolejna szybka dostawa. Zabezpieczenie super. polecam sklep.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Krystyna, Szczecinekczwartek, 02 luty 2017
Szybka dostawa. Bardzo dobre zabezpieczenie. Zaczęłam stosować... Polecam ten sklep. O skutkach kuracji napiszę później.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Marcela, wtorek, 14 kwiecień 2015
Witam serdecznie :) szczerze POLECAM ten produkt, stosuje go cała moja rodzina i nie wyobrażam już sobie aby nie było go w naszej apteczce :) testowaliśmy go na kurzajkę, zranienia, oparzenia, ukąszenia, anginę i wysoki poziom cukru :) POLECAM

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Teresa, Kowarypiątek, 10 kwiecień 2015
Sok bardzo dobry pomaga mi zlikwidować zgagę i nadkwasotę. Dostawa ekspresowa - polecam.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Leszek, Pustków Osiedlesobota, 01 listopad 2014
Witam serdecznie sok jest przewspaniały działa leczniczo w rzeczywistosci na wiele shorzeń w moim przypadku szybkogojace sie rany objawy grzybicze ból głowy krzyzów oraz dusznosci płucne po kilkurazowym zazyciu objawy chorobowe w duzej czesci ustapiły i dlatego napewno bede sie leczył tym produktem dziekuje.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Danuta, Cigacicepiątek, 08 sierpień 2014
Witam serdecznie, jestem bardzo zadowolona z blyskawicznej obslugi, preparat stosuje 2-gi dzien i mysle ,ze jest juz mala poprawa, chociaz trudno okreslic po dwoch dniach, stosuje na luszczyce i zmiejszyla sie w 20% a to jest dla mnie ogromny sukces, bede korzystac z Waszych uslug na pewno nie jeden raz, pozdrawiam Danka

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Ewa, Jadownikipiątek, 08 sierpień 2014
Sok z żyworódki kupuję dla bliższej i dalszej rodziny.Mężowi obniża ciśnienie,teściowa ma po nim przypływ energii.Dzieciom przykładam na zadrapania,ukąszenia komarów.Pomaga . Sklep też rewelacja,bardzo szybka dostawa.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Jolanta, Jelenia Góraśroda, 18 czerwiec 2014
Dostawa szybka i miła.Natomiast o skuteczności preparatu napiszę później bo dopiero jeden raz wysmarowałam. Ale sądząc o pozytywnych skutkach działaniach i ja może nie będę narzekać.Napiszę w późniejszym terminie o działaniu tego preparatu. Na razie oceniam szybkość załatwienia usługi i pozdrawiam .

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Szczepan, Warszawaponiedziałek, 09 czerwiec 2014
Kupiłem to pierwszy raz, jeszcze tego specjału nie stosowałem. Mam nadzieję że trochę pomoże,tylko nie wiem jak stosować: czy pić w stanie nierozcieńczonym i ile. czy do smarowania mieszać z gliceryną i w jakim stosunku, bo różnie jest popisane. Z tego co słyszałem to polecam.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Andrzej, Warszawawtorek, 19 luty 2013
Szybka dostawa, preparat rewelacja, polecam

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Hanna, Kołowtorek, 25 wrzesień 2012
Jestem bardzo zadowolona z ekspresowej dostawą. Sok zaczynam dopiero używać. Serdecznie pozdrawiam i dziękuję..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

Stron:  1 

Wyświetlono rekordy od 1 do 12 (z 12 Recenzje)


Napisz recenzję Powrót
Kategorie
Twój koszyk jest pusty

Dębowe Wzgórze s.c.
ul. Modlińska 161
05-135 Wieliszew
tel.: 22 782-23-20
tel.: 517 617 582


Wysyłamy kurierem:
DPD

Koszt wysyłki:
- wpłata na konto:
     13.50 zł
- płatność przy odbiorze:
     17.50 zł
- powyżej 400 zł:
     wysyłka GRATIS!