21,00zł

Sok z Kalanchoe Pinnata

Sok z Kalanchoe Pinnata

Dodaj do koszyka

Stron:  1 

Wyświetlono rekordy od 1 do 9 (z 9 Recenzje)



od Agnieszka Gdańsk, czwartek, 21 grudzień 2017
Sklep-rewelacja! Prosiłam o szybką wysyłkę, i wszystko dotarło dzień po zamówieniu, mimo że to okres przedświąteczny. Dziękuję. Kalanchoe zamówiłam już drugi raz, mnie pomaga na ból gardła i zaczynający się katar, leczy także zmiany skórne typu wypryski. Super, warto mieć w domowej apteczce.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Stanisława, Huta Dąbrowaponiedziałek, 02 wrzesień 2013
W lutym tego roku zachorowałam na różę ,miałam ją na lewej nodze poniżej kolana do kostki oczywiście leżałam w szpitalu 3 tygodnie ale mnie wypisali z niewyleczoną nogą.Żadne leki nie pomagały miałam rany na nodze i cała nogę spuchniętą i czerwoną.Dopiero w maju znajoma powiedziała mi o żyworódce .Natychmiast kupiłam Kalanchoe Pinnata na spirytusie i zgodnie z opisem zaczęłam robić okłady.Moja nog..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Joanna, Gdyniasobota, 24 listopad 2012
Polecam zakupy w tym miejscu!!!!

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Bogumił, Januszkowopiątek, 25 maj 2012
<p>Prawdziwa, podręczna, domowa apteczka. Dziękujkę i polecam.</p>

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Izabela, czwartek, 10 maj 2012
Kalanchoe Pinnata działa znakomicie i naprawdę ma szerokie zastosowanie. Jest po prostu super. Polecam

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Maria, Żarywtorek, 27 marzec 2012
Kupiłam już dzisiaj trzeci raz sok z żyworódki pierzastej oraz sok z żyworódki pinnanta (1 raz). Działa rewelacyjnie .Narośl ,która była 2 lata na czole w postaci kalafiorków jest juz płaska i mam nadzieję ,że niedługo nie będzie śladu po niej. Obsługa i dostawa perfekcyjna. Polecam .Lumi

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Eliza, Warszawawtorek, 28 luty 2012
To nie jest mój pierwszy zakup używałam żyworódki z gliceryną jest rewelacyjna na suchą skórę, na bolące miejsca. Szybka dostawa. Nie mam zastrzeżeń. pozdrawiam

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Aneta, środa, 22 luty 2012
super, polecam, wydajne

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Jolanta, Łódźśroda, 08 luty 2012
Sok jest rewelacyjny. Natychmiast pomógł w leczeniu bólu gardła. Stosuję go również przy uszkodzeniach skóry. Zamówienie zrealizowane szybko.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

Stron:  1 

Wyświetlono rekordy od 1 do 9 (z 9 Recenzje)


Napisz recenzję Powrót
Kategorie
Twój koszyk jest pusty

Dębowe Wzgórze s.c.
ul. Modlińska 161
05-135 Wieliszew
tel.: 22 782-23-20
tel.: 517 617 582


Wysyłamy kurierem:
DPD

Koszt wysyłki:
- wpłata na konto:
     13.50 zł
- płatność przy odbiorze:
     17.50 zł
- powyżej 400 zł:
     wysyłka GRATIS!