Opinie Klientów o produktach Dermesa

Stron:  1  2  3  [Następny >>] 

Wyświetlono rekordy od 1 do 100 (z 243 Recenzje)



sobota, 11 listopad 2017 Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe od Graża Wągrowiec ,

Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe Kolejna butelka i kolejna pozytywna recenzja. Jak zwykle pomocna przy aftach i zapaleniach dziąseł. Dziecku pomogła wytępić kurzajkę...

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

wtorek, 07 listopad 2017 Jeżówka nalewka - na przeziębienie od Bogumiła , Kraków

Jeżówka nalewka - na przeziębienie Gorąco polecam jeżówkę na przeziębienie, a także profilaktycznie w sezonie jesiennym. Używamy jej codziennie, skutecznie chroni przed grypą. A jeśli już zdarzy się przeziębienie, to jest łagodne i szybko udaje się pokonać. Sklep jest wzorowy, produkty są starannie zabezpieczone i dostarczone w ciąg..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

piątek, 13 październik 2017 Żyworódka Pierzasta z gliceryną 100ml od Kasia Dębica ,

Żyworódka Pierzasta z gliceryną 100ml Rewelacyjny! Stosuję głównie przy przeziębieniu, katarze, uchronił mojego dwuletniego maluszka już kilka razy przed zapaleniem ucha!A teraz zaczynam walkę ze zmianami skórnymi. Serdecznie polecam..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

piątek, 13 październik 2017 Żyworódka Pierzasta z gliceryną 100ml od Maryla Grodzisk Mazowiecki ,

Żyworódka Pierzasta z gliceryną 100ml Super szybko przebiegła transakcja od momentu zakupu do dostarczenia do domu.Jeżeli chodzi o preparat zastosowałam go dopiero dwa razy. muszę powiedzieć ,że nos mi się oczyszcza.Jaki będzie efekt napiszę później.POLECAM!!!..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

sobota, 07 październik 2017 Sok z pokrzywy z miodem i żurawiną 500ml od Alicja , Słupsk

Sok z pokrzywy z miodem i żurawiną 500ml Ja również mam problem z niskim poziomem żelaza: 29 przy normie od 50-170. Wypiłam już 2 butelki po 500ml soku z pokrzywy z miodem - jest pyszny! Jedna starcza na prawie tydzień. Czuję się trochę silniejsza i mam rzadsze zawroty głowy. Myślę, że jeszcze dam sobie czas na zrobienie badań powtórnych. ..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

środa, 23 sierpień 2017 Sok z pokrzywy z miodem i żurawiną 500ml od Małgorzata Toruń ,

Sok z pokrzywy z miodem i żurawiną 500ml Rewelacyjny produkt stosowałam u rocznego dziecka z anemią szybki rezultat przez 7 lat stosuję profilaktycznie ppolecam firmę..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

wtorek, 25 lipiec 2017 Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe od Renata , Slupsk

Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe Pani Wolskiej i jej produktom należy się nagroda Nobla. Za jej ogromną wiedzę ,doradztwo ,profesjonalizm , życzliwość i za to ,że stworzyła takie cuda natury-Dziękuję. Stosuję je od lat i wszystkie bez wyjątku są rewelacyjne. Jedynak najbardziej kocham zyworodke bo sprawdziła się w wielu przypadlosc..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

niedziela, 02 lipiec 2017 Sok z pokrzywy z miodem i żurawiną 500ml od Waldek Białobrzegi ,

Sok z pokrzywy z miodem i żurawiną 500ml Produkty bardzo dobrej jakości , zdecydowanie polecam.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

poniedziałek, 19 czerwiec 2017 Sok z pokrzywy z miodem i żurawiną 500ml od Kasia Dębica ,

Sok z pokrzywy z miodem i żurawiną 500ml Korzystam z preparatów ( pokrzywa, mniszek, żyworódka) już 3 lata i jak dla mnie jakość rewelacyjna! Polecam każdemu!..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

wtorek, 13 czerwiec 2017 Sok z pokrzywy z miodem i żurawiną 500ml od Agata Kraków ,

Sok z pokrzywy z miodem i żurawiną 500ml Dużo nadziei wiązałam z tym sokiem, gdyż żadne tabletki nie podniosły mi poziomu żelaza. Wykonałam badanie przed kuracją, poziom żelaza wynosił 5,5 jednostki przy normie 9 - 30 jednostek. Po 3 tygodniach picia soku (2x60 ml przy wadze 55 kg) poziom żelaza spadł do 3 jednostek przy tej samej normie. ..

Ocena: 4 z 5 Gwiazdek! [4 z 5 Gwiazdek!]

poniedziałek, 12 czerwiec 2017 Sok z Żyworódki Pierzastej 250 ml od Justyna Komorniki pod Poznaniem ,

Sok z Żyworódki Pierzastej 250 ml Preparat stosowałam już wiele razy, także cała moja rodzina. Za największy sukces uważam zlikwidowanie mięczaka zakaźnego u mojej córki. Wcześniejsze próby- usuwanie chirurgiczne, wymrażanie nie przynosiło pożądanych rezultatów. Sokiem z żyworódki pierzastej smarowałam zmiany 3 razy dziennie i po 3 ..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

wtorek, 06 czerwiec 2017 Sok z pokrzywy z miodem i żurawiną 500ml od Anna Rzęskowo ,

Sok z pokrzywy z miodem i żurawiną 500ml Wysyłka expresowa soku jeszcze nie piłam ale polecam każdemu napewno jeszcze wrócę do waszego sklepu pozdrawiam ..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

czwartek, 11 maj 2017 Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe od Asia Kraków ,

Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe Produkt wyeliminował wszystkie moje problemy związane z bólem brzucha, z którymi nie mogłam sobie poradzić w inny sposób. Ponadto pomaga w trudno gojących się ranach, przeziębieniu. Po pierwszym zakupie zamawiam dla całej rodziny. Gorąco polecam...

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

czwartek, 11 maj 2017 Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe od Urszula Kondratów ,

Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe Witam , do tych wszystkich recenzji nic dodać , nic ująć poprostu żyworódka jest rewelacyjna . Ula..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

czwartek, 27 kwiecień 2017 Sok z pokrzywy z miodem i żurawiną 500ml od MAŁGORZATA , Stargard

Sok z pokrzywy z miodem i żurawiną 500ml Rewelacyjny sok z pokrzywy, efekty bardzo szybko widoczne szczególnie u 3 letniego dziecka, transakcja super .Ogólnie wszystko na bardzo wysokim poziomie. Z pewnością będę stałą klientką!!!..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

środa, 26 kwiecień 2017 Sok z pokrzywy z miodem i żurawiną 500ml od Barbara , Chełmek

Sok z pokrzywy z miodem i żurawiną 500ml Pokrzywa jak zwykle rewelacyjna,szczególnie bezcenna w przypadku anemii.Polecam wszystkim z anemią,tym którzy chcą wzmocnić swoją odporność oraz siły witalne po zimowym zmęczeniu.Pysznie smakuje także dzieciom.Zaprzyjaznij się z pokrzywą na wiosnę!..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

wtorek, 04 kwiecień 2017 Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe od Danuta Lubraniec ,

Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe Dziękuję. Super szybka dostawa. Skuteczności żyworódki nie znam. Po raz pierwszy stosuję na moje dolegliwości - ocenię po zastosowaniu...

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

wtorek, 04 kwiecień 2017 Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe od Danuta Lubraniec ,

Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe Dziękuję. Super szybka dostawa. Skuteczności żyworódki nie znam. Po raz pierwszy stosuję na moje dolegliwości - ocenię po zastosowaniu...

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

czwartek, 23 marzec 2017 Żyworódka Pierzasta z gliceryną 100ml od anna kielce ,

Żyworódka Pierzasta z gliceryną 100ml Rewelacja! działa na wszystko :)

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

środa, 22 marzec 2017 Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe od Katarzyna Warszawa ,

Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe Żyworódkę stosuję od blisko 4 lat najczęściej w sytuacjach przeziębienia. To najlepszy naturalny preparat jaki kiedykolwiek stosowałam. Na uwagę zasługuje fakt, że przez pół roku, od jesieni do wiosny bylam poddawana chemioterapii. Byłam bardzo osłabiona, z niemalże zerową odpornością i wszelkie na..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

czwartek, 16 marzec 2017 Jeżówka nalewka - na przeziębienie od Monika Mikołów ,

Jeżówka nalewka - na przeziębienie Jeżówkę daję moim dzieciom od lutego i przestały m się przyziębiać a chorowały co 2 tygodnie.REWELACJA!!!..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

środa, 08 marzec 2017 Sok z Żyworódki Pierzastej 250 ml od Krystyna , Szczecinek

Sok z Żyworódki Pierzastej 250 ml Kolejna szybka dostawa. Zabezpieczenie super. polecam sklep.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

czwartek, 02 luty 2017 Sok z Żyworódki Pierzastej 250 ml od Krystyna , Szczecinek

Sok z Żyworódki Pierzastej 250 ml Szybka dostawa. Bardzo dobre zabezpieczenie. Zaczęłam stosować... Polecam ten sklep. O skutkach kuracji napiszę później...

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

niedziela, 15 styczeń 2017 Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe od karolina kozienice ,

Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe żyworódka- dzięki temu kwiatkowi pozbułam się zapalenia oskrzeli, [[[ zadne antybiotyki nie brały tego zapalenia,,,FAHOWCY rozkładali rece]]]]] oraz olej lniany ,na zmiane tak iuz od miesiąca ,,,jest strasznie duza poprawa zdrowia, nie odrywa sie nic ropnego,,, super kwiatek,,==szanowac i rozmnażac,..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

piątek, 13 styczeń 2017 Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe od Sylwia Poświętne ,

Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe Żyworòdke zamawiam juz drugi raz i nie tylko dla siebie ale takze dla znajomych,Dostawa blyskawiczna:) Produkt świetny ,wypróbowałam na oparzenia,brzydki zapach z ust,angine,zatoki i produkt naprawde sie sprawdza i jest rewelacyjny.żyworòdka z gliceryna na zapalenie/ból ucha likwiduje ból natychmias..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

wtorek, 03 styczeń 2017 Dermesa Płyn na pękającą skórę stóp i rąk 65ml od Agnieszka Słubice ,

Dermesa Płyn na pękającą skórę stóp i rąk 65ml Mój małżonek dostał ode mnie ten płyn jako kolejny test bo nigdy mu nic nie pomagało na jego raciczki. Teraz już nie ma siły. Tylko ten i żaden inny. Znowu zamówiłam cztery :) . Płyn jest wydajny ale mógłby być w większym opakowaniu...

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

środa, 23 listopad 2016 Sok z pokrzywy konserwowany alkoholem od Magdalena Krosno ,

Sok z pokrzywy konserwowany alkoholem Od lat cierpię na niedobór żelaza. Leków nie jestem w stanie przyjmować bo organizm je odrzuca. Tylko dzięki sokowi z pokrzywy udaje mi się utrzymać żelazo na przyzwoitym poziomie. TEN SOK STAWIA MNIE NOGI - i nie ma po nim żadnych skutków ubocznych.Poleciłam sok znajomej i od tego czasu kupuję go j..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

piątek, 28 październik 2016 Żyworódka Pierzasta z gliceryną 100ml od Irena Brody ,

Żyworódka Pierzasta z gliceryną 100ml Rewelacyjny sklep bardzo profesjonalna obsługa super produkty szybka dostawa czuję że będę korzystać z tego sklepu wiele razy pozdrawiam Irena Swiętokrzyskie..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

czwartek, 04 luty 2016 Jeżówka nalewka 250ml Echinacea purpurea od Gabriela , Świdnik

Jeżówka nalewka 250ml Echinacea purpurea Paczka błyskawiczna !!Świetnie zapakowana ! Byłam długo namawiana na jej zakup, nie bardzo w nią wierzyłam...co miesiąc lądowałam z antybiotykiem na gardło, do tego okropne bóle zatok i nos wyłączony z działania na przynajmniej miesiąc, o obrzydliwym katarze nie wspomnę... kiedy zaczęłam stosować..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

czwartek, 04 luty 2016 Sok z pokrzywy z miodem i żurawiną 500ml od Gabriela , Świdnik

Sok z pokrzywy z miodem i żurawiną 500ml Rewelacyjny sok !! kilka razy odratował mi rozkładające się dzieci (2i 6l) oczywiście stosowałam mniejsze dawki! Pyszny dzięki mieszance miodu i żurawiny, u nas nie było problemów z wypiciem przez dzieci :-) czekam z niecierpliwością na jego pojawienie się ..butelka starcza na długo...zdecydowanie ..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

sobota, 26 grudzień 2015 Sok z pokrzywy z miodem i żurawiną 500ml od Gabriela , Tychy

Sok z pokrzywy z miodem i żurawiną 500ml Dostawa błyskawiczna, bardzo starannie zapakowane. Jeśli chodzi o działanie samego produktu to niestety u mnie efekty jego stosowania są ledwo widoczne i nijak mają się do tych opisywanych w większości komentarzy, ale wiadomo na każdego ta sama substancja zadziała inaczej. Sok z pokrzywy firmy Derme..

Ocena: 4 z 5 Gwiazdek! [4 z 5 Gwiazdek!]

niedziela, 11 październik 2015 Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe od Artur , Piaseczno

Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe Na ból gardła, na katar, na zapalenie zatok, na oparzenia, ukąszenia, opryszczki, zajady, zgagę i inne ścierwa..... Leczymy się tym całą rodziną !..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

niedziela, 11 październik 2015 Żyworódka Pierzasta z gliceryną 100ml od Artur , Piaseczno

Żyworódka Pierzasta z gliceryną 100ml Możecie wierzyć lub nie, ale dzięki temu specyfikowi, wyleczyłem 5-letniego synka z zapalenia ucha środkowego (lewego i prawego) w dosłownie 2 dni.... Pani pediatra nie mogła wyjść z podziwu, że obeszło się bez antybiotyku, po czym zapisała nazwę leku ;)..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

niedziela, 11 październik 2015 Jeżówka nalewka - na przeziębienie od Artur , Piaseczno

Jeżówka nalewka - na przeziębienie Jak dla mnie rewelacja ! Szybki w działaniu i bardzo skuteczny lek na wszelkiego rodzaju przeziębienia.... I dla małych i dla dużych ;)..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

wtorek, 25 sierpień 2015 Jeżówka na przeziębienie, echinacea korzeń od Waldemar , Snopków

Jeżówka na przeziębienie, echinacea korzeń Błyskawiczna realizacja zamówienia . Teraz sprawdzam działanie żyworodki o czym poinformuję pózniej. Zamawiam partię jeżówki na jesienne przeziębienia. Dziękuję bardzo...

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

czwartek, 30 lipiec 2015 Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe od Beata ,

Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe Polecam na zajady,afty, ukąszenia wszelkich owadów, pieczenie oczu, bóle i podrażnienia dziąseł, opryszczkę, bóle stawów; dla mnie rewelacja..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

wtorek, 28 lipiec 2015 Sok z pokrzywy z miodem i żurawiną 500ml od Beata ,

Sok z pokrzywy z miodem i żurawiną 500ml Pokrzywa jest rewelacyjna! Naprawdę błyskawicznie podnosi poziom żelaza i w konsekwencji hemoglobiny w organizmie :-) W moim przypadku trwało to niecały miesiąc! Już od kilku lat zaopatruję się w sok z pokrzywy z żurawiną (lub konserwowany alkoholem) i dzięki temu nie muszę stosować farmaceutyków. P..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

sobota, 27 czerwiec 2015 Sok z pokrzywy z miodem i żurawiną 500ml od Renata , Okolice Częstochowy

Sok z pokrzywy z miodem i żurawiną 500ml Zakupiłam sok z pokrzywy z miodem i żurawiną, ponieważ ktoś z mojej rodziny miał bardzo niskie żelazo ( tylko 10 jednostek ). Po wypiciu 4 butelek, oczywiście w odpowiednim czasie, poziom żelaza podniósł się do 20 jednostek. W tej chwili zamawiam następną porcję soku z pokrzywy, bo rzeczywiście przy..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

piątek, 19 czerwiec 2015 Sok z pokrzywy z miodem i żurawiną 500ml od Magda , Rumia

Sok z pokrzywy z miodem i żurawiną 500ml Witam Drugi raz zakupiłam sok z pokrzywy z żurawiną oraz miodem a wszystko zaczęło sie miesiąc temu (a właściewie 10 miesięcy) ale wszystko od początku. Mój synek (teraz 3 lata) od września 2014r. od kiedy zaczął chodzić do przedszkola co miesiąc miał poważne zapalenie ucha i wiecznie nie kączący..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

wtorek, 16 czerwiec 2015 Dermesa Płyn na pękającą skórę stóp i rąk 65ml od Magdalena , Łódź

Dermesa Płyn na pękającą skórę stóp i rąk 65ml Jestem bardzo zadowolona z preparatu na bazie żyworódki. Efekty już po pierwszym użyciu na ręce. Zaczynam stosować również na stopy. Polecam..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

czwartek, 11 czerwiec 2015 Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe od ANNA ,

Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe Żyworódkę stosowałam na stłuczenie, które odniosłam kilka lat temu a teraz pojawił się w tym miejscu guz robiłam okłady na noc z żyworódki przez miesiąc i guz jest teraz prawie niewyczuwalny. Dziękuję Pani Jadwidze za radę. Polecam..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

czwartek, 14 maj 2015 Sok z pokrzywy z miodem i żurawiną 500ml od Elżbieta , Warszawa

Sok z pokrzywy z miodem i żurawiną 500ml Co rok na wiosnę kupuję ten wspaniały sok, który po zime doskonale wzmacnia organizm poprawiając skład krwi i wzmacnia organizm. Polecam firmę i inne też znakomite produkty np. żyworódkę czy jeżówkę. Pozdrawiam pracowników fimy..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

czwartek, 14 maj 2015 Olejek Żyworódkowy 30ml Kalanchoe od Elżbieta , Warszawa

Olejek Żyworódkowy 30ml Kalanchoe olejek szczerze polecam na wszelkie zmiany skórne - nawet te bardzo problematyczne. To mój kolejny zakup. A firma godna polecenia. Dostawa b. szybka, dobrze zabezpieczona...

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

środa, 13 maj 2015 Sok z pokrzywy z miodem i żurawiną 500ml od Barbara , Chełmek

Sok z pokrzywy z miodem i żurawiną 500ml Sok jak zwykle rewelacyjny,żadne farmaceutyki nie lecza anemii tak skutecznie i bez bólu,bo po tabletkach cierpiałam silne bóle brzucha.Sięgam po niego co roku i polecam wszystkim.Smakuje nawet dzieciom.Dostarczany jest ekspresowo.Dziękuję bardzo za ten sok...

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

czwartek, 07 maj 2015 Jeżówka nalewka - na przeziębienie od Beata , Gdynia

Jeżówka nalewka - na przeziębienie Jeżówkę wypróbowałam jesienią na sobie. Zażyłam ją profilaktycznie. Całą jesień, zimę i wiosnę przeszłam bez infekcji mimo, że codziennie mam kontakt z wieloma osobami. Teraz podałam ją mojej córce, która się przeziębiła. Po trzech dniach ból gardła i katar ustąpił, mimo, że zazwyczaj tego typu cho..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

czwartek, 07 maj 2015 Dermesa Płyn na pękającą skórę stóp i rąk 65ml od Beata , Gdynia

Dermesa Płyn na pękającą skórę stóp i rąk 65ml Płyn na pękającą skórę jest rewelacyjny. Sucha skóra na dłoniach po tygodniu używania na noc zregenerowała się. Żaden ze stosowanych przeze mnie kremów nie przyniósł takiego efektu. Polecam..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

środa, 29 kwiecień 2015 Sok z pokrzywy z miodem i żurawiną 500ml od Artur , Radoszewice

Sok z pokrzywy z miodem i żurawiną 500ml rewelacyjne działanie, szybka poprawa wyników krwi. polecam sok ze świeżej pokrzywy z żurawiną..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

wtorek, 28 kwiecień 2015 Jeżówka nalewka - na przeziębienie od Maria , Janów

Jeżówka nalewka - na przeziębienie Rewelacyjny produkt. Szybko działa. Stosuję go już od kilku lat. Super na przeziębienia i grypę. Bardzo szybka dostawa. Zdecydowanie polecam...

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

wtorek, 28 kwiecień 2015 Sok z pokrzywy konserwowany alkoholem od Maria , Janów Lubelski

Sok z pokrzywy konserwowany alkoholem Super szybka przesyłka. Sok rewelacyjny. Zdecydowanie polecam.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

piątek, 17 kwiecień 2015 Łopian sok konserwowany alkoholem od Patrycja , Milanówek

Łopian sok konserwowany alkoholem Od 7 lat borykam się z anemią. Stosowałam różne preparaty ale żaden nie działa tak, jak sok z pokrzywy. Po miesiącu stosowania po badaniach krwi, mój lekarz stwierdził, ze mam wyniki jak koń;-) Bardzo polecam, działa najszybciej ze wszystkich preparatów jakie stosowałam. Myslę, ze gdybym piła zelazo..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

wtorek, 14 kwiecień 2015 Sok z Żyworódki Pierzastej 250 ml od Marcela ,

Sok z Żyworódki Pierzastej 250 ml Witam serdecznie :) szczerze POLECAM ten produkt, stosuje go cała moja rodzina i nie wyobrażam już sobie aby nie było go w naszej apteczce :) testowaliśmy go na kurzajkę, zranienia, oparzenia, ukąszenia, anginę i wysoki poziom cukru :) POLECAM..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

piątek, 10 kwiecień 2015 Sok z Żyworódki Pierzastej 250 ml od Teresa , Kowary

Sok z Żyworódki Pierzastej 250 ml Sok bardzo dobry pomaga mi zlikwidować zgagę i nadkwasotę. Dostawa ekspresowa - polecam.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

poniedziałek, 06 kwiecień 2015 Nagietek Lekarski nalewka na świeżych kwiatach od Ewelina , Grodzisk Wlkp

Nagietek Lekarski nalewka na świeżych kwiatach Polecam.... bardzo dobry na bóle brzucha i skórcze jelit.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

czwartek, 12 marzec 2015 Dermesa Płyn na pękającą skórę stóp i rąk 65ml od Grażyna , Ciężkowice

Dermesa Płyn na pękającą skórę stóp i rąk 65ml Od kilkunastu lat miałam problem z rękami, skóra na dłoniach pękała do krwi, co było bardzo bolesne, miejscami schodziła płatami. Dermatolodzy wystawiali sprzeczne diagnozy, maści ze sterydami pomagały tylko na chwilę. Wszystko się zmieniło kiedy zaczęłam stosować Płyn na pękającą skórę, poprawę wid..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

niedziela, 15 luty 2015 Łopian sok konserwowany alkoholem od Andrzej , Łódź

Łopian sok konserwowany alkoholem Bardzo dobry produkt,goraco polecam/szczegolnie na tworzace sie czyraki/,szybka dostawa.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

wtorek, 03 luty 2015 Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe od Edyta , Zabrze

Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe Żyworódką ratuję się już kolejny raz po przebytych infekcjach i zapaleniu oskrzeli, kiedy to zażywałam antybiotyk i zdrowa po kuracji nie byłam. Działa! Obsługa w sklepie internetowym bez zarzutu. Polecam!..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

środa, 28 styczeń 2015 Przywrotnik Pospolity, Sok 100 ml od Kamila ,

Przywrotnik Pospolity, Sok 100 ml Znakomity!!!! Polecam wszystkim kobietom które maja problemy z bolesną i zbyt obfita menstruacją . Rewelacyjny!!!..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

niedziela, 25 styczeń 2015 Dermesa Płyn na pękającą skórę stóp i rąk 65ml od Aneta , Łódź

Dermesa Płyn na pękającą skórę stóp i rąk 65ml Produkt świetny, naprawdę bardzo skuteczny, przesyłka błyskawiczna. Polecam. Dziękuję i pozdrawiam..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

niedziela, 25 styczeń 2015 Jeżówka na przeziębienie, echinacea korzeń od Aneta , Łódź

Jeżówka na przeziębienie, echinacea korzeń Jeżówka świetna, naprawdę działa, jest super na przeziębienie. Błyskawiczna przesyłka to drugi duży plus. Gorąco Polecam..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

poniedziałek, 05 styczeń 2015 Dermesa Płyn na pękającą skórę stóp i rąk 65ml od Patrycja ,

Dermesa Płyn na pękającą skórę stóp i rąk 65ml od bardzo dawna miałam problem z pękającymi dłoniami i suchą skórą , próbowałam wszytskiego i nic nie pomagało. Płyn dermesa jest znakomity , ulga od pierwszego zastosowania, skóra idealna , a po tygodniu pęknięcia zniknęły a ja jestem wkońcu zadowolona :)..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

poniedziałek, 22 grudzień 2014 Przywrotnik Pospolity, Sok 100 ml od Edyta , Myszków

Przywrotnik Pospolity, Sok 100 ml Przywrotnik naprawdę działa znakomicie. Super kontakt szybka wysyłka sprzedawca godny polecenia.Pozdrawiam..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

środa, 26 listopad 2014 Sok z pokrzywy z miodem i żurawiną 500ml od Robert , Kraków

Sok z pokrzywy z miodem i żurawiną 500ml Super produkt polecam, systematycznie go kupujemy.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

wtorek, 18 listopad 2014 Sok z pokrzywy z miodem i żurawiną 500ml od Adam , Gliwice

Sok z pokrzywy z miodem i żurawiną 500ml Sok z pokrzywy kupiłem z ciekawości i chęci przetestowania. Podaję go w celu wzmocnienia odporności swojej córce 3,5 roku oraz sam go podpijam bo jest naprawdę smaczny. Córka oczywiście chętnie go pije bo jest słodki i co najważniejsze zielony ( a to jej ulubiony kolor) a co do działania to powiem t..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

sobota, 01 listopad 2014 Sok z Żyworódki Pierzastej 250 ml od Leszek , Pustków Osiedle

Sok z Żyworódki Pierzastej 250 ml Witam serdecznie sok jest przewspaniały działa leczniczo w rzeczywistosci na wiele shorzeń w moim przypadku szybkogojace sie rany objawy grzybicze ból głowy krzyzów oraz dusznosci płucne po kilkurazowym zazyciu objawy chorobowe w duzej czesci ustapiły i dlatego napewno bede sie leczył tym produktem ..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

czwartek, 23 październik 2014 Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe od Justyna ,

Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe Super szybka dostawa. Produkt rewelacyjny, ja stosowałam na ból gardła przy przeziębieniu, przeszło w ciągu dwóch dni. Na katar też działa cuda. gorąco polecam...

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

środa, 15 październik 2014 Sok z Przetacznika Lekarskiego 250 ml od Ewa , Kraków

Sok z Przetacznika Lekarskiego 250 ml Witam stosuję sok z przetacznika od miesiąca mam wrażenie że jest troche lepiej z moją pamięcią. Stosuję też inne preparaty Dermesy kupiłam też sok z pokrzywy i już widzę rezultaty poprawy odporności.Chciałabym też kilka słów o firmie składałam dwa razy zamówienie i za każdym razem otrzymałam przesy..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

piątek, 03 październik 2014 Żyworódka Pierzasta z gliceryną 100ml od Bernadeta , Nowa Ruda

Żyworódka Pierzasta z gliceryną 100ml Preparaty z żyworódki to rewelacja.To po prostu działa,z czystym sumieniem polecam.Szybka dostawa...

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

środa, 24 wrzesień 2014 Dermesa Płyn na pękającą skórę stóp i rąk 65ml od Krzysztof , Łódź

Dermesa Płyn na pękającą skórę stóp i rąk 65ml Podszedłem sceptycznie ale jestem bardzo mile zaskoczony, rzeczywiście płyn jest super a zeschnięta skóra staje się delikatna i jedwabista Szczerze polecam..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

sobota, 06 wrzesień 2014 Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe od Grażyna , Wągrowiec

Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe Żyworódka jest niesamowita! Po zażyciu 30 kropli, ból gardła zniknął po kilku minutach. Pozbyłam się też problemu z mokrymi, pocącymi się stopami (wystarczyło wcierać sok z żyworodki dwa razy dziennie, przez kilka dni). Sok okazał się również pomocny w leczeniu uporczywej afty. Gorąco polecam !!!!!!..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

wtorek, 02 wrzesień 2014 Sok z pokrzywy konserwowany alkoholem od Aneta , Łódź

Sok z pokrzywy konserwowany alkoholem Były to moje pierwsze zakupy w sklepie ''Dermesa'', kupiłam 4 butelki soku z pokrzywy, mam bardzo niski poziom ferrytyny i żelaza (duzo poniżej normy), czy sok mi pomógł ? tego jeszcze nie wiem, wypiłam dopiero jedną butelkę soku, wydaje mi się, iż czuje się troche lepiej, nie mam juz tak często zaw..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

niedziela, 31 sierpień 2014 Żyworódka Pierzasta z gliceryną 100ml od Czesław , Łódź

Żyworódka Pierzasta z gliceryną 100ml Podziękowania dla pani Jadwigi Wolskiej za udostępnienie żyworódki w postaci olejowej, która wyleczyła moje niegojące się zmiany skórne na ręku o znamionach nowotworowych po 5 krotnym zastosowaniu. Wdzięczny jestem także za udostępnienie innych leków oraz pomoc bioenergoterapeutyczną, które spowolni..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

wtorek, 12 sierpień 2014 Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe od Izabella ,

Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe bardzo polecam stronkę oraz produkty ! sok z żyworódki działa cuda a przesyłka była błyskawiczna ! pozdrawiam..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

piątek, 08 sierpień 2014 Sok z Żyworódki Pierzastej 250 ml od Danuta , Cigacice

Sok z Żyworódki Pierzastej 250 ml Witam serdecznie, jestem bardzo zadowolona z blyskawicznej obslugi, preparat stosuje 2-gi dzien i mysle ,ze jest juz mala poprawa, chociaz trudno okreslic po dwoch dniach, stosuje na luszczyce i zmiejszyla sie w 20% a to jest dla mnie ogromny sukces, bede korzystac z Waszych uslug na pewno nie jede..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

piątek, 08 sierpień 2014 Sok z Żyworódki Pierzastej 250 ml od Ewa , Jadowniki

Sok z Żyworódki Pierzastej 250 ml Sok z żyworódki kupuję dla bliższej i dalszej rodziny.Mężowi obniża ciśnienie,teściowa ma po nim przypływ energii.Dzieciom przykładam na zadrapania,ukąszenia komarów.Pomaga . Sklep też rewelacja,bardzo szybka dostawa...

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

czwartek, 07 sierpień 2014 Sok z pokrzywy konserwowany alkoholem od Edyta ,

Sok z pokrzywy konserwowany alkoholem Rewelacyjnie obniżą ciśnienie. Mama jest wysokocisnieniowcem, w ciągu dwóch tygodni używania cisnienie znacznie sie obniżyło...

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

środa, 09 lipiec 2014 Dermesa Płyn na pękającą skórę stóp i rąk 65ml od Małgorzata , Broczyno

Dermesa Płyn na pękającą skórę stóp i rąk 65ml super skuteczny produkt, który polecam. Pięknie goi i przynosi ulgę. Dostawa produktu błyskawiczna. Już zamawiam na zapas...

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

środa, 18 czerwiec 2014 Sok z Żyworódki Pierzastej 250 ml od Jolanta , Jelenia Góra

Sok z Żyworódki Pierzastej 250 ml Dostawa szybka i miła.Natomiast o skuteczności preparatu napiszę później bo dopiero jeden raz wysmarowałam. Ale sądząc o pozytywnych skutkach działaniach i ja może nie będę narzekać.Napiszę w późniejszym terminie o działaniu tego preparatu. Na razie oceniam szybkość załatwienia usługi i pozdrawiam ...

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

poniedziałek, 09 czerwiec 2014 Sok z Żyworódki Pierzastej 250 ml od Szczepan , Warszawa

Sok z Żyworódki Pierzastej 250 ml Kupiłem to pierwszy raz, jeszcze tego specjału nie stosowałem. Mam nadzieję że trochę pomoże,tylko nie wiem jak stosować: czy pić w stanie nierozcieńczonym i ile. czy do smarowania mieszać z gliceryną i w jakim stosunku, bo różnie jest popisane. Z tego co słyszałem to polecam...

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

poniedziałek, 26 maj 2014 Żyworódka Pierzasta z gliceryną 100ml od Joanna ,

Żyworódka Pierzasta z gliceryną 100ml Żyworódkę stosuję na trudno gojące się rany i blizny, dlatego jej działanie będę mogła ocenić po dłuższym czasie. Póki co widać delikatne postępy :) wierzę że żyworódka mi pomoże to tylko kwestia czasu. Drobne ale widoczne postępy napawają optymizmem :) Jedyne małe zastrzeżenie mam do plastikowej bu..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

czwartek, 08 maj 2014 Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe od Eleonora , Drygały

Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe Dwa lata temu kupiłam Dermese płyn na pękające pięty i wyleczyłam sobie pięty zapomiałam co to znaczy pęknieta pięta. Miałam duży dermesy, który starczył na ponad rok. Przez kolejny rok używałam różnych kremów i maści wszystkie miały zmiekczać skórę pięt i to robiły skutecznie. Niestety po roku nie ..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

środa, 22 styczeń 2014 Dermesa Płyn na pękającą skórę stóp i rąk 65ml od Dorota , Warszawa

Dermesa Płyn na pękającą skórę stóp i rąk 65ml Do Dermesy podeszłam z dystansem i mile się rozczarowałam. Moje wiecznie obolałe z powodu halluksa stopy odżyły i co więcej jakby nieco wracały do poprzedniego wyglądu. Nie twierdzę, że znika halluks ale duży palec nieco się wyprostował i jakby zniekształcenie było mniejsze. Stosuję dwa razy dzienni..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

niedziela, 19 styczeń 2014 Dermesa Płyn na pękającą skórę stóp i rąk 65ml od Jolanta , Kraków

Dermesa Płyn na pękającą skórę stóp i rąk 65ml Od dawna miałam problem z suchą skórą dłoni, pięt , kolan i łokci.mimo łojotoku w okolicach głowy. Próbowałam oczywiście sporo różnych kremów, maści i innych specyfików. Ten płyn stosuję od 5 dni i widzę naprawdę bardzo dobre rezultaty. Skóra dłoni stała się wyraźnie elastyczna i miękka, nawilżona i..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

piątek, 17 styczeń 2014 Jeżówka nalewka - na przeziębienie od Elżbieta , Książ

Jeżówka nalewka - na przeziębienie Jeżówka jest rewelacyjna! Często bolało mnie gardło i najczęściej kończyło się antybiotykiem (inne preparaty apteczne mi nie pomagały). Teraz po dwóch dniach stosowania jeżówki (czasami po jednym) ból całkowicie ustępuje! Antybiotyku na gardło nie brałam od 4 lat tak długo jak zażywam jeżówkę. Moim ..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

środa, 08 styczeń 2014 Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe od Stefania , Toruń

Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe Wspaniały produkt, naturalny i skuteczny. Firma, która ten preparat produkuje zasługuje na ocenę 6+. Jestem pod wrażeniem skuteczności tego preparatu i realizacji zamówień tej wspaniałej Firmy. Polecam bardzo wszystkim po raz kolejny!!!!. Mają wspaniałe preparaty i działają REWELACYJNIE!!!..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

czwartek, 19 wrzesień 2013 Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe od ELŻBIETA , JELENIA GÓRA

Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe PRODUKT SUPER,IDEALNY DO STOSOWANIA ZEWN. I WEWN.SUPER POMOGA PRZY KATARZE DO SMAROWANIA ZATOK.POMAGA PRZY ZWALCZANIU INFEKCJI.BARDZO POLECAM.WYSYŁKA EXPRESOWA.SUPER SPRZEDAWCA...

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

poniedziałek, 02 wrzesień 2013 Sok z Kalanchoe Pinnata od Stanisława , Huta Dąbrowa

Sok z Kalanchoe Pinnata W lutym tego roku zachorowałam na różę ,miałam ją na lewej nodze poniżej kolana do kostki oczywiście leżałam w szpitalu 3 tygodnie ale mnie wypisali z niewyleczoną nogą.Żadne leki nie pomagały miałam rany na nodze i cała nogę spuchniętą i czerwoną.Dopiero w maju znajoma powiedziała mi o żyworódce .N..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

piątek, 30 sierpień 2013 Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe od Ewa , Wrocław

Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe Dziękuję p.Elżbiecie za odpowiedź.Smaruję ,,haluksa "preparatem żyworódka z gliceryną i obserwuję zmniejszenie się wypukłosci.W moim przypadku jest to zwyrodnienie palucha dużego stopy. Pozbyłam się również bólu łydki ,który dokuczał mi od marca 2013,a żadne preparty farmakologiczne nie dokonały te..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

środa, 28 sierpień 2013 Sok z Mniszka Lekarskiego od Anna , Kraków

Sok z Mniszka Lekarskiego witam wszystkich którzy zaopatrują się w ten środek w Dermesie. Stosuję go wraz z całą rodzinką i nie ukrywam ,że środek ten już zajmuje czołowe miejsce w mojej apteczce . Rewelacja na wszelkiego rodzaju dolegliwości żołądkowo jelitowe jak również cudowny środek na obniżenie cukru jak również chol..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

środa, 28 sierpień 2013 Sok z pokrzywy z miodem i żurawiną 500ml od Anna , Kraków

Sok z pokrzywy z miodem i żurawiną 500ml witam-sok z pokrzywy rewelacyjny-stosuję go już ok.5 miesięcy i nie ukrywam ,że zaszły bardzo duże zmiany w uzyskanych wynikach badań (bardzo niskie parametry żelaza stopniowo idą w górę co wpływa jednocześnie na moją odporność). Jestem pod ogromnym wrażeniem skuteczności pokrzywy i będę go stosow..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

wtorek, 20 sierpień 2013 Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe od Dorota , Prabutu

Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe Polecam kolejna super transakcja, ekspresowa dostawa,żyworódka-rewelacja Dziękuję i pozarawiam..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

wtorek, 20 sierpień 2013 Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe od Grażyna , Nowy Targ

Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe Wspaniały produkt,rewelacyjny kontakt i dostawa!gorąco polecam:)

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

niedziela, 11 sierpień 2013 Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe od Elżbieta , Warszawa

Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe Do Pani Ewy! proszę dokładnie przeczytać mój wpis co wyleczyłm. Ale polecam również i na haluks, wyleczyłam stan zapalny haluksa robiąc opatrunki na noc a na dzień smarując równocześnie żyworódką z gliceryną pozbyłam się bólu haluksa odczuwam ulgę /chciałbym żeby zniknął, ale w cuda nie wierzę/. Poz..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

niedziela, 04 sierpień 2013 Sok z pokrzywy konserwowany alkoholem od Beata , Ostrów Lub.

Sok z pokrzywy konserwowany alkoholem Pokrzywa jest rewelacyjna ,polecam wszystkim na poprawę krwi.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

poniedziałek, 29 lipiec 2013 Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe od Ewa , Wrocław

Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe Do p.Elzbiet wpis z 03-07-2013 Pisze pani o wyleczeniu haluksów.Zainteresował mnie ten temat,czy moge prosic o blizsze informacje...

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

niedziela, 28 lipiec 2013 Sok z pokrzywy z miodem i żurawiną 500ml od Elżbieta , Skarżysko-Kamienna

Sok z pokrzywy z miodem i żurawiną 500ml Bardzo udana transakcja - b.dobry kontakt, szybka wysyłka, b.dobrze zabezpieczony towar, a sok z pokrzywy - po prostu pyszny! Dziękuję. . POLECAM...

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

czwartek, 27 czerwiec 2013 Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe od Kinga , Nowy Targ

Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe polecam ten sklep, szybka i fachowa wysyłka, dobre produkty, żyworódka pomaga na zmęczone nogi oraz ostrogę jest ulga!!..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

środa, 26 czerwiec 2013 Melisa Lekarska od Elżbieta , Warszawa

Melisa Lekarska Melisa działa jak balsam zarówno na żołądek jak i na układ nerwowy. Polecam również firmę. To nie jest mój pierwszy zakup. Transakcje perfekcyjne. Preparaty REWELACYJNE...

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

poniedziałek, 24 czerwiec 2013 Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe od Ewelina , DG

Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe Gorąco polecam! Stosuję na cerę, aby poprawić jej stan i skóra wygląda naprawdę lepiej! Oczyszcza się, wszystko szybciutko się goi :)..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

środa, 12 czerwiec 2013 Sok z pokrzywy z miodem i żurawiną 500ml od Marta ,

Sok z pokrzywy z miodem i żurawiną 500ml Witam,04.06.2013 dostaliśmypierwszą butelkę syropu :) dziadek mój ma raka żołądka z przerzutami na węzły chłonne, anemia oraz niestety rozrusznik w serduszku, chorobe wieńcową i pylicę _przez co jest pod tlenem przez większość doby_ nie może być operowany jak również nie może przyjąć chemii alni żad..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

wtorek, 14 maj 2013 Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe od Zofia ,

Żyworódka Pierzasta - Sok z Kalanchoe Super szybka wysyłka,pełen profesjonalizm w obsłudze klienta.Świetne preparaty,szkoda że nie do zdobycia w innych sklepach zielarskich na terenie kraju.Wyleczyłam przewlekły kaszel,na który nie podziały antybiotyki.Zamówiłam kolejne preparaty.Bardzo Polecam:)..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

Stron:  1  2  3  [Następny >>] 

Wyświetlono rekordy od 1 do 100 (z 243 Recenzje)

Kategorie
Twój koszyk jest pusty

Dębowe Wzgórze s.c.
ul. Modlińska 161
05-135 Wieliszew
tel.: 22 782-23-20
tel.: 517 617 582


Wysyłamy kurierem:

GLS

Koszt wysyłki:
- wpłata na konto: 13 zł
- płatność przy odbiorze: 17 zł
- powyżej 400zł - wysyłka GRATIS!