21,00zł

Jeżówka nalewka - na przeziębienie

Jeżówka nalewka - na przeziębienie

Dodaj do koszyka

Stron:  1 

Wyświetlono rekordy od 1 do 12 (z 12 Recenzje)



od Olek , wtorek, 28 listopad 2017
Jak tylko czuję, że coś mnie łapie, biorę jeżówkę. Nie wiem, w jakim stopniu to jej zasługa, ale ostatnio nic mnie nie rozłożyło, choć coś próbowało. Po fazie przyzwyczajania stwierdzam też, że nalewka jest bardzo dobra w smaku.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Bogumiła, Krakówwtorek, 07 listopad 2017
Gorąco polecam jeżówkę na przeziębienie, a także profilaktycznie w sezonie jesiennym. Używamy jej codziennie, skutecznie chroni przed grypą. A jeśli już zdarzy się przeziębienie, to jest łagodne i szybko udaje się pokonać. Sklep jest wzorowy, produkty są starannie zabezpieczone i dostarczone w ciągu 2 do 3 dni od zamówienia.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Monika Mikołów, czwartek, 16 marzec 2017
Jeżówkę daję moim dzieciom od lutego i przestały m się przyziębiać a chorowały co 2 tygodnie.REWELACJA!!!

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Artur, Piasecznoniedziela, 11 październik 2015
Jak dla mnie rewelacja ! Szybki w działaniu i bardzo skuteczny lek na wszelkiego rodzaju przeziębienia.... I dla małych i dla dużych ;)

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Beata, Gdyniaczwartek, 07 maj 2015
Jeżówkę wypróbowałam jesienią na sobie. Zażyłam ją profilaktycznie. Całą jesień, zimę i wiosnę przeszłam bez infekcji mimo, że codziennie mam kontakt z wieloma osobami. Teraz podałam ją mojej córce, która się przeziębiła. Po trzech dniach ból gardła i katar ustąpił, mimo, że zazwyczaj tego typu choroba u córki trwa 2 tygodnie, a pokasływanie trwa jeszcze dłużej. Podwójnie sprawdzone, polecam !!!..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Maria, Janówwtorek, 28 kwiecień 2015
Rewelacyjny produkt. Szybko działa. Stosuję go już od kilku lat. Super na przeziębienia i grypę. Bardzo szybka dostawa. Zdecydowanie polecam.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Elżbieta, Książpiątek, 17 styczeń 2014
Jeżówka jest rewelacyjna! Często bolało mnie gardło i najczęściej kończyło się antybiotykiem (inne preparaty apteczne mi nie pomagały). Teraz po dwóch dniach stosowania jeżówki (czasami po jednym) ból całkowicie ustępuje! Antybiotyku na gardło nie brałam od 4 lat tak długo jak zażywam jeżówkę. Moim dzieciom na przeziębienie również nie daję niczego innego - mija po 2-3 dniach. Gorąco polecam produ..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Iwona, Sękocin Staryniedziela, 10 luty 2013
Kolejne odkrycie z serii dermesa, jeżówka pomogła na opryszczkę, która zniknęła po dwóch dniach, nie doszło jak zawsze przy stosowaniu preparatów "w tubce", do rozszerzenia zapalenia, a potem dopiero gojenia. Tutaj od razu czuć było i widać, że opryszczka znika i nie powiększy się, natura działa cuda!! Polecam

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od DANUTA, Przeworskśroda, 26 wrzesień 2012
Jeżówkę kupuję już po raz kolejny stosujemy ją razem z dziećmi w okresie jesienno-zimowym i działa bardzo skutecznie .Jeżeli chodzi o przesyłkę to jest zawsze expresowa.Pozdrawiam.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Izabela, Drawsko Pomorskieczwartek, 10 maj 2012
Świetny produkt! Szybko działa, trzeba tylko go od razu zażyć po pojawieniu się pierwszych symptomów choroby. Polecam.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Lidia, Świnoujściewtorek, 18 styczeń 2011
Zdecydowanie polecam wszystkim.Bardzo szybka dostawai duża skuteczność praparatu to mój kolejny zakup, polecam rodzinie i znajomym. niestety nie jest dostępna w aptece dlatego robimy zamówienie zbiorowe. przeziębienie i grypa z jeżówką trwa od 1 do 3 dni. moja mama skończyła 70 lat i dosyć często się przeziębiała ostatnio piła jeżówkę przez 10 dni i teraz wszyscy dookoła kichają i kaszlą a moja ma..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Aneta, Płońskniedziela, 08 listopad 2009
Jeżówka działa i to bardzo skutecznie, to mój kolejny zakup. Towar super jakości i szybka dostawa, polecam Aneta

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

Stron:  1 

Wyświetlono rekordy od 1 do 12 (z 12 Recenzje)


Napisz recenzję Powrót
Kategorie
Twój koszyk jest pusty

Dębowe Wzgórze s.c.
ul. Modlińska 161
05-135 Wieliszew
tel.: 22 782-23-20
tel.: 517 617 582


Wysyłamy kurierem:
DPD

Koszt wysyłki:
- wpłata na konto:
     14 zł
- płatność przy odbiorze:
     18 zł
- powyżej 400 zł:
     wysyłka GRATIS!