23,00zł

Jeżówka na przeziębienie, echinacea korzeń

Jeżówka na przeziębienie, echinacea korzeń

Stron:  1 

Wyświetlono rekordy od 1 do 15 (z 15 Recenzje)



od Waldemar, Snopkówwtorek, 25 sierpień 2015
Błyskawiczna realizacja zamówienia . Teraz sprawdzam działanie żyworodki o czym poinformuję pózniej. Zamawiam partię jeżówki na jesienne przeziębienia. Dziękuję bardzo.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Aneta, Łódźniedziela, 25 styczeń 2015
Jeżówka świetna, naprawdę działa, jest super na przeziębienie. Błyskawiczna przesyłka to drugi duży plus. Gorąco Polecam

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Stefan, Racibórzponiedziałek, 21 styczeń 2013
Od roku jest to nasz jedyny lek przeciw przeziębieniowy działa szybko i skutecznie a na dodatek ma dobry smak polecam

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Antonina, Trzebcaponiedziałek, 08 październik 2012
REWELACJA!! Ziólka działają szybko i są BARDZO skuteczne!! To już kolejny rok w/w zioła zabezpieczaja nas przed przeziębieniem.Zdecydowanie POLECAM!!

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Katarzyna, Ełkpiątek, 24 luty 2012
Szybkie wzmacniające działanie zioła. Realizacja zamówienia znakomita pod względem szybkości,opakowania i oznaczenia produktu.Polecam.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Antonina, Trzebcawtorek, 07 luty 2012
Już od kilku lat "spędzam" okresy grypowo-przeziębieniowe w towarzystwie tych rewelacyjnych ziól.I ziółka są silniejsze niż grypa!!Zdecydowanie polecam wszystkim! Spróbujcie!

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Alicja, Rozgartypiątek, 06 styczeń 2012
Jest to najlepszy lek na przeziębienie i grypę oraz wzmocnienie organizmu. Mimo niezaciekawego smaku przy infekcji moje dzieci piją jeżówkę, bo wiedzą że szybko wrócą do zdrowia. Polecam wszystkim. Warto zawsze mieć w domowej apteczce.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Małgorzata, Warszawaponiedziałek, 05 grudzień 2011
Jeżówkę w postaci kropli na alkoholu znam i stosuję od bardzo dawna, dlatego byłam pewna, że napar z korzenia podziała. Ogromnym zaskoczeniem była dla mnie jednak prędkość jego działania. Już po kilku minutach od wypicia herbatki czułam, że znika rozbicie i osłabienie. Korzenie jeżówki to prawdziwa rewelacja! Leczę nim z sukcesem całą rodzinę.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Katarzyna, Poznańponiedziałek, 24 styczeń 2011
Odkąd jeżówka pojawiła się w naszym domu zniknęły problemy związane z przeziębieniem, zapaleniami gardła i ogólnie infekcjami górnych dróg oddechowych. A jest to szalenie ważne gdy ma się dzieci w wieku przedszkolnym (4 latka) i szkolnym (11 lat) .Jeżówka ratuje naszą rodzinkę przed chorobą, antybiotykami i zwonieniami lekarskimi. Skuteczność tych ziół przekonała już nawet moje koleżanki w pracy i..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Ewa, Warszawaniedziela, 02 styczeń 2011
To jest super preparat. Byłam w ciąży i problemy z poziomem żelaza i kondycją to dla mnie normalne. Dzięki temu preparatowi podniósł się poziom hemoglobiny, ale przede wszystkim on bardzo wzmacnia ogólnie organizm, daje siłę i kondycję. Jestem wdzięczna właścicielom firmy za pomoc w organizacji dla mnie dostaw preparatu.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od MARIOLA, Skopaniewtorek, 31 sierpień 2010
Jeżówka działa szybko i skutecznie na przeziębienia. Polecam!!!

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Magdalena, Poznańpiątek, 09 lipiec 2010
Jeżówka echinacea korzeń to preparat który na stałe zagościł w moim domu!! Doskonale sprawdza się przy likwidacji wirusowych zapaleń górnych dróg oddechowych. Skutecznie likwiduje kaszel już po 2- 3 dniach regularnego popijania. Jeśli nawet kaszel zostaje, to dzięki jeżówce choroba się stabilzuje i nie dochodzi do pogorszenia stanu czy to gorączki.... Jeżówkę podaję z miodem mojemu 3 letniemu sy..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Roman, Zgorzelecśroda, 18 listopad 2009
Jeżówkę ocenię troche później. Teraz chcę pochwalić realizację zamówienia. Bardzo szybkie informacje zwrotne. Przesyłkę otrzymałem cztery dni po przyjęciu zamówienia (w tych czterech dniach sobota i niedziela). Profesjonalizm i przyjemność!

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Aneta, Płońskniedziela, 08 listopad 2009
Jeżówka jest rewelacyjna, biorę już kolejny raz, odkąd ją mamy zniknęły problemy z przeziębieniami u mnie i u dzieci mimo że mają kontakt z innymi w szkole. Dostawa bardzo szybka, Polecam

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Barbara Michniewicz-Kisielewska, niedziela, 17 maj 2009
Działa błyskawicznie, przeziębienie u mojego syna zniknęło w przeciągu dwóch dni, polecam

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

Stron:  1 

Wyświetlono rekordy od 1 do 15 (z 15 Recenzje)


Napisz recenzję Powrót
Kategorie
Twój koszyk jest pusty

Dębowe Wzgórze s.c.
ul. Modlińska 161
05-135 Wieliszew
tel.: 22 782-23-20
tel.: 517 617 582


Wysyłamy kurierem:
DPD

Koszt wysyłki:
- wpłata na konto:
     14 zł
- płatność przy odbiorze:
     18 zł
- powyżej 400 zł:
     wysyłka GRATIS!