19,00zł

Dermesa Płyn na pękającą skórę stóp i rąk 65ml

Dermesa Płyn na pękającą skórę stóp i rąk 65ml

Dodaj do koszyka

Stron:  1 

Wyświetlono rekordy od 1 do 27 (z 27 Recenzje)



od KRYSTYNA, Stalowa Wolawtorek, 16 styczeń 2018
Środek, który polecam moim znajomym od dawna. Działa fantastycznie.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Kalina Pisarowce, poniedziałek, 01 styczeń 2018
Płyn naprawdę rewelacyjny! Miałam duży problem ze zrogowaceniem stóp, nie było na to mocnych dopóki nie polecono mi tego WYNALAZKU! Nie używam już nic innego i żałuję, że tak późno go odkryłam. Cudowny jest też do rąk, z koleżanką zamawiamy właśnie kolejne opakowania.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Agnieszka Słubice, wtorek, 03 styczeń 2017
Mój małżonek dostał ode mnie ten płyn jako kolejny test bo nigdy mu nic nie pomagało na jego raciczki. Teraz już nie ma siły. Tylko ten i żaden inny. Znowu zamówiłam cztery :) . Płyn jest wydajny ale mógłby być w większym opakowaniu.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Magdalena, Łódźwtorek, 16 czerwiec 2015
Jestem bardzo zadowolona z preparatu na bazie żyworódki. Efekty już po pierwszym użyciu na ręce. Zaczynam stosować również na stopy. Polecam

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Beata, Gdyniaczwartek, 07 maj 2015
Płyn na pękającą skórę jest rewelacyjny. Sucha skóra na dłoniach po tygodniu używania na noc zregenerowała się. Żaden ze stosowanych przeze mnie kremów nie przyniósł takiego efektu. Polecam

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Grażyna, Ciężkowiceczwartek, 12 marzec 2015
Od kilkunastu lat miałam problem z rękami, skóra na dłoniach pękała do krwi, co było bardzo bolesne, miejscami schodziła płatami. Dermatolodzy wystawiali sprzeczne diagnozy, maści ze sterydami pomagały tylko na chwilę. Wszystko się zmieniło kiedy zaczęłam stosować Płyn na pękającą skórę, poprawę widać było już po tygodniu, skóra przestała pękać, zrobiła się elastyczna i gładka, w końcu mogę bez pr..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Aneta, Łódźniedziela, 25 styczeń 2015
Produkt świetny, naprawdę bardzo skuteczny, przesyłka błyskawiczna. Polecam. Dziękuję i pozdrawiam

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Patrycja, poniedziałek, 05 styczeń 2015
od bardzo dawna miałam problem z pękającymi dłoniami i suchą skórą , próbowałam wszytskiego i nic nie pomagało. Płyn dermesa jest znakomity , ulga od pierwszego zastosowania, skóra idealna , a po tygodniu pęknięcia zniknęły a ja jestem wkońcu zadowolona :)

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Krzysztof, Łódźśroda, 24 wrzesień 2014
Podszedłem sceptycznie ale jestem bardzo mile zaskoczony, rzeczywiście płyn jest super a zeschnięta skóra staje się delikatna i jedwabista Szczerze polecam

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Małgorzata, Broczynośroda, 09 lipiec 2014
super skuteczny produkt, który polecam. Pięknie goi i przynosi ulgę. Dostawa produktu błyskawiczna. Już zamawiam na zapas.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Dorota, Warszawaśroda, 22 styczeń 2014
Do Dermesy podeszłam z dystansem i mile się rozczarowałam. Moje wiecznie obolałe z powodu halluksa stopy odżyły i co więcej jakby nieco wracały do poprzedniego wyglądu. Nie twierdzę, że znika halluks ale duży palec nieco się wyprostował i jakby zniekształcenie było mniejsze. Stosuję dwa razy dziennie, po każdym umyciu, już piąty miesiąc i nie wyobrażam sobie życia bez Dermesy. Pozdrawiam obsługę S..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Jolanta, Krakówniedziela, 19 styczeń 2014
Od dawna miałam problem z suchą skórą dłoni, pięt , kolan i łokci.mimo łojotoku w okolicach głowy. Próbowałam oczywiście sporo różnych kremów, maści i innych specyfików. Ten płyn stosuję od 5 dni i widzę naprawdę bardzo dobre rezultaty. Skóra dłoni stała się wyraźnie elastyczna i miękka, nawilżona i zregenerowana , nie ma uczucia tej nieprzyjemnej suchości, to samo na piętach, kolanach i łokciach...

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Małgorzata, Gliwiceśroda, 08 maj 2013
Witam, muszę koniecznie dołączyć się do tych wszystkich pozytywów. Ponieważ płyn dermesa przerósł moje oczekiwania. Moje stopy wyglądały zawsze okropnie, latem wstydziłam się chodzić w sandałach . Teram mam stópki delikatna jak mała dziewczynka . Dziękuję

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Bogusława, Częstochowapiątek, 29 marzec 2013
Witam serdecznie:)Jesteście niesamowici:),jestem bardzo ale to bardzo zadowolona z płynu Dermesa,nawet nie wiem jak opisać moją radość aby inni uwierzyli w skuteczność tego środka.Stosowałam maści przepisane przez dermatologa,owszem pomagały ale na krótko i po ponownym zamoczeniu rąk dalej skóra pękała i bolała,a tu takie miłe zaskoczenie,stosuję płyn od trzech dni i już pęknięcia się zagoiły,a na..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Grażyna, Brygidówśroda, 13 marzec 2013
To jest super środek na skórę rąk. Żadne kremy tego nie zdziałały co ten produkt. Obsługa expresowa.polecam.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Urszula, Oświęcimniedziela, 30 grudzień 2012
Bardzo gorąco polecam,preparat bardzo dobry,działanie natychmiastowe, nawet po jednym razie. Można wyjść w klapeczkach na biznesowe spotkanie.Obsługa super- szybko,fachowo- pozdrawiam

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Iwona, Sękocin Staryniedziela, 16 grudzień 2012
Żadne Vichy i inne drogie kremy nie umywają się do tego preparatu. Działa rewelacyjnie. Polecam serdecznie. Do tego sprzedawca super solidny i ekspresowa przesyłka!

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Gabriela, Chrzanówczwartek, 06 wrzesień 2012
Rewelacja!! Jestem pod ogromnym wrażeniem. Efekty juz po pierwszym użyciu. Nie wierzyłam ale przekonałam się na własnej skórze. Polecam. PS. przesyłka ekspresowa :)

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Maria, Krakówczwartek, 01 grudzień 2011
Polecam wszystkim mającym problem z suchą skórą która często pęka i przysparza bólu! działa szybko i skutecznie!! m.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Alicja, Suchy Lasczwartek, 06 październik 2011
Miałam problemy z pękającymi piętami oraz suchymi rękami. Dermesa sprawiła, że pozbyłam się tego problemu. Produkt godny polecenia. Nie jest to dobry produkt tylko BARDZO dobry. Gorąco polecam.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Joanna, piątek, 17 czerwiec 2011
Produkt świetny serdecznie wszystkim polecam, a do tego super rzetelny sprzedawca czego chcieć więcej ;)

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Anna, Wrocławponiedziałek, 30 maj 2011
Polecam ten płyn, pomógł mi po pierwszym użyciu. Dobrze się wchłania i rozprowadza na skórze :)

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Teresa, czwartek, 21 kwiecień 2011
Dostawa produktu błyskawiczna, wszystko dotarło starannie zapakowane. Oddziaływanie płynu odczuwalne już po 1 dniu stosowania, nastąpiła poprawa w elastyczności skóry. Polecam.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Jolanta, Zabrzeczwartek, 03 marzec 2011
"Jestem bardzo zadowolona zarówno z bardzo szybkiej transakcji jak i ze skuteczności preparatu po którym skóra rzeczywiscie staje sie miękka i delikatna.POLECAM produkt i sprzedającego.Pozdrawiam !"

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Lidia, Świnoujścieśroda, 19 styczeń 2011
plyn po kilku dniach stosowania"naprawił mi" popękaną skórę na piętach, jest również bardzo skuteczny przy wysuszonej skórze dłoni używałam różnych kremów żaden nie jest tak dobry

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Wanda, Słoneśroda, 15 wrzesień 2010
Dermesa - płyn na pękającą skórę jest skuteczny miałam problem z pękniętą skóą na piętach ale to już przeszłość jestem zadowolona i polecam z całą odpowiedzialnością produkt wszystkim znajomym.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]


od Katarzyna, Warszawawtorek, 23 wrzesień 2008
Świetny produkt!! Rzeczywiście działa, po kilku użyciach widać znaczną poprawę.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]

Stron:  1 

Wyświetlono rekordy od 1 do 27 (z 27 Recenzje)


Napisz recenzję Powrót
Kategorie
Twój koszyk jest pusty

Dębowe Wzgórze s.c.
ul. Modlińska 161
05-135 Wieliszew
tel.: 22 782-23-20
tel.: 517 617 582


Wysyłamy kurierem:
DPD

Koszt wysyłki:
- wpłata na konto:
     13.50 zł
- płatność przy odbiorze:
     17.50 zł
- powyżej 400 zł:
     wysyłka GRATIS!